Ohlášky 13.3.2011 - 1. NEDĚLE POSTNÍ

Verze pro tisk
  • ohláškyV neděli 20. 3. v 10.30 hod bude rodinná mše svatá. Minule jsme si povídali o tom, jak se o nás pán Bůh stará. Dostali jste za úkol namalovat zvířátko, o které se doma staráte vy. Pokud žádné takové nemáte, tak namalujte to, které se vám líbí. Obrázek pak společně poneseme v obětním průvodu, jako poděkování Pánu Bohu za jeho péči.
  • V pondělí 14. 3. v 17 hod bude na faře nácvik písničky na rodinnou mši.
  • V sobotu 26. 3. se ve Šternberku koná pouť manželů. Z naší farnosti vypravujeme autobus. Odjíždět se bude v 7 hod od kostela a návrat bude kolem 19 hod. Cena je 200,- Kč. V 10.00 bude mše svatá s obnovou manželských slibů, kterou bude sloužit P. Josef Nuzík. Poté bude následovat oběd z vlastních zásob a další bohatý program. Pouť není jen pro manželské páry, můžete jet i samostatně. Zapisujte se do příští neděle.
  • Tento pátek 18. 3. se v Prakšicích koná mše svatá pro mládež. Začátek je v 17.30 a tématem budou světové dny mládeže, zvl. blížící se setkání v Madridu.
  • 1. února 2011 proběhl na Katolické základní škole zápis do 1. třídy. Z 19-ti dětí, které se jej zúčastnily, bylo 14 dětí přijato, u čtyř byl na žádost rodičů povolen odklad a jedno bude vzděláváno individuálně. To znamená, že můžeme přijmout ještě 4 děti. Případní zájemci o přestup do 1. třídy se mohou hlásit v kanceláři školy.

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 0 hostů.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť