Ohlášky - 17.1.2016 - 2. neděle v mezidobí

Verze pro tisk
  • Přijměte srdečné pozvání na náš farní ples, který se uskuteční v sobotu 23. ledna 2016 od 19.30 h ve společenském sále Beseda. Výtěžek plesu bude věnovaný na restaurování hlavního oltáře v kostele. K tanci a poslechu bude hrát dechová hudba Nivničanka a DJ Trnka. Také se můžete těšit na kulturní program a bohatou tombolu. Přijďte vytvořit společenství farnosti při hudbě, tanci, vzájemném rozhovoru a dobré zábavě.
  • Chtěl bych poděkovat všem, kdo jste včera ráno pomohli při úklidu vánoční výzdoby v kostele.
  • Zároveň prosím o pomoc při chystání úklidu sálu na farní ples. Chystat se bude v sobotu od 8. hodiny ráno a uklízet potom v neděli od 13. hodiny. Budeme vděčni za každou pomoc.
  • Ve čtvrtek po mši svaté bude modlení matek.
  • V pátek 22. ledna při večerní dětské mši svaté bude setkání třeťáků a rodičů. Po mši svaté budeme nacvičovat obřad představování dětí, který proběhne v neděli 24. ledna při mši svaté v 10.30 hod.
  • Redakce farního časopisu Vinice Páně prosí ty, kteří ještě neodevzdali dotazník, který byl v posledním čísle, aby tak učinili, co nejdříve. Současně prosí všechny, kdo roznáší Vinici, aby přišli na informační schůzku ve čtvrtek 21.1. v 19 hodin na faru. Též zveme ke spolupráci všechny zájemce o práci ve farním časopise.

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 1 host.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť