Ohlášky - 2.10.2016 - 27. neděle v mezidobí

Verze pro tisk
  • Vzadu na stolku jsou seznamy na objednání fotoknih z farních poutí (2008 - 2016). V Happyfoto jsou do 10.10. 2016 50% slevy Možnost objednání je do pátku 7.10. včetně.
  • Milé maminky, zveme vás a vaše děti do obnoveného společenství „Bonifáčků“. Je určené zejména dětem od 3 do 6 let a bude bývat na faře každou druhou středu v 16:00 (vždy v sudý týden, v liché týdny bude letošní školní rok bývat Rozárka). Děti budou mít připravený cca půlhodinový program nejen o Bohu s písničkami, říkankami a jinými aktivitami, který povede Romča Zálešáková. Pro doprovod dětí bude mezitím připravena možnost společně si povyprávět a pomodlit se za děti a rodiny. Po skončení programu pro děti bude dále možnost na faře i s dětmi ještě chvíli zůstat a být jen tak spolu. První schůzka bude tuto středu 5.10. v 16:00 na faře.
  • Otec Rudolf Repka, rodák z Vlčnova, působící ve Cvikově u Děčína, nás prosí o finanční pomoc při budování ústředního topení na faře. Bude vděčný za každou pomoc. Pokud mu chcete přispět, můžete tak učinit příští neděli při kostelní sbírce.  

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 2 hosté.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť