Ohlášky 6.10.2013 - 27. neděle v mezidobí

Verze pro tisk
  • Přijměte pozvání na oslavu blížící se Misijní neděle, která se koná 20.10.2013. Dospělé zveme ke spolupráci na Misijním koláči a děti prosíme, ať se převlečou za obyvatele jednotlivých kontinentů. V rámci Misijní neděle nás čeká i sobotní Most modlitby za misie.
  • Ve středu 9.10.2013 se těší Matěj s Bonifácem na další setkání maminek s dětmi. Přijďte v 9:00 hodin na faru, kde na děti čeká pohádkové překvapení a na maminky chvíle společné modlitby za svoje ratolesti.
  • Celý měsíc říjen se chceme více v naší farnosti i rodinách modlit růženec. Využijte také příležitosti ke společné modlitbě růžence před každou mší svatou. Každý obětovaný desátek má velkou hodnotu.
  • Ve čtvrtek 10.10. máme v naší farnosti „Adorační den“. Je to slavnost celé farnosti a zároveň poděkování Bohu za veliký dar eucharistie. Celý den bude kostel otevřený k soukromé modlitbě. Také můžete využít časů určených k modlitbě společné, která bude zakončena požehnáním a slavnou mší svatou.
  • Farnost bude objednávat do farní knihovny fotoknihu z letošní pouti na severní Moravu. Kniha bude vytvořena z fotek, které jsou na internetu. Kdo by měl zájem si ji objednat i pro sebe, ať se přihlásí i S. Haluze. Cena 400 Kč, 90 stran. Platí se při zapsání.

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 4 hosté.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť