Ohlášky 8.11.2015 - 32. neděle v mezidobí

Verze pro tisk
  • Farníci z Pitína vás zvou dnešní neděli na Svatomartinský výjezd ke kapli na Žítkové – Pitínských pasekách u příležitosti oslavy svátku sv. Leonarda, patrona koní (6.11.) a sv. Martina, patrona jezdců (11.11.). Ve 14 hodin zde bude sloužena mše svatá a po ní bude žehnání koní.
  • Přišlo nové číslo časopisu Nezbeda. Na stolku s tiskovinami jsou také některé starší časopisy a noviny, můžete si je zdarma rozebrat.
  • Ve středu 11. listopadu v 18.15 hod. se na faře v Uherském Brodě koná cestopisná přednáška otce děkana Josefa Pelce „Athos – křesťanský Tibet?“. Všichni jste srdečně zváni.
  • Příští neděli 15. listopadu 2015 jste srdečně zváni do Vlčnova na oslavu 100. výročí narození Patrika Kužely, jáhna dominikánského řádu a mučedníka nacistické totality. Mše svatá slavená kardinálem Dominikem Dukou začíná v 9.30 hodin. Odpoledne ve 14.00 hodin se koná beseda s otcem kardinálem v kulturním domě, poté bude požehnána pamětní deska na rodném domě Patrika Kužely.
  • V sobotu 21. listopadu se ve zlínském kongresovém centru uskuteční duchovní obnova s misionářem a knězem P. Peterem Krenickým. Součástí programu je benefiční koncert pro Ukrajinu, při kterém vystoupí pěvecký sbor Cantica Laetitia spolu s členy Filharmonie Bohuslava Martinů. Výtěžek koncertu podpoří zakoupení stroje na výrobu otopových briket. Pořadatelem je nadační fond Credo. Více informací na plakátcích, které jsou k rozebrání na stolku.

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 3 hosté.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť