Přispějte do chystaného čísla Vinice Páně

Verze pro tisk

Milí čtenáři Vinice Páně, 

jak určitě víte, každé číslo se nese v duchu nějakého tématu. Poslední číslo bylo o modlitbě růžence. Připravované poslední číslo letošního roku se pozastaví nad jedním ze symbolů Vánoc - nad jesličkami.

Vždycky se snažíme, aby k tématu přispěli nivniční farníci a jednotlivě je oslovujeme. Rádi bychom, ale aby k tématu mohl přispět kdokoli a tak nám dovolte oslovit vás i touto cestou a požádat vás o příspěvek.

Zkuste spolu s námi brouzdat časem a vybavte si okamžiky, které máte s betlémem spojené. Vraťte se třeba i do časů, kdy jste jásali nad postavičkami jesliček, kdy jste se těšili, jak půjdete k někomu na návštěvu, protože Vás zaujal jejich krásný dřevěný betlém...Budeme rádi, když se s námi podělíte o příběh Vašeho betléma. Jak se k Vám betlém dostal, jestli jste jej po někom zdědili, či sami vyrobili? Je ve Vaší domácnosti pouze vánoční dekorací, nebo pro Vás znamená mnohem víc? Kde jej máte umístěný, je pro Vás něčím výjimečným? Vzpomínáte si v souvislosti s betlémem na nějaký úsměvný příběh?

Předem děkujeme za spolupráci a těšíme se na Vaše příspěvky.

Můžete je odevzdat na faře, či poslat na: vinice.pane@farnost.nivnice.cz do 28. 11. 2014.

 

 

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 1 host.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť