Únor 2011

Ohlášky 27.3.2011 - 8. NEDĚLE V MEZIDOBÍ

  • Minulou neděli se při sbírce Haléř sv. Petra vybralo 27.643,- Kč. Všem, kteří jste přispěli, ať Bůh odplatí.
  • V sobotu 12. 3. se koná děkanátní pouť za obnovu rodin a nová duchovní povolání. Program je následující: 17.00 – růženec, 17.30 – adorace, 18.00 – mše svatá. Přijďte se modlit za své rodiny i nové kněze! Autobus bude odjíždět v 16 hod. od kostela. Zapisovat se můžete v kostele na stolku do 6. března. Cena je 70,- Kč.

Matěj dostal k svátku jako dárek výlet do ZOO

Kalendář ukazoval poslední únorovou neděli a Matěj byl moc rád, že se jí konečně dočkal. Měl rád každou neděli, ale tato pro něho byla výjimečná. Totiž ve čtvrtek slavil svůj svátek a rodiče mu slíbili na neděli překvapení. Ono se to řekne, ale kdo to má tak dlouho vydržet, takovou dobu čekat! Konečně je to tady – neděle!

Zápis z jednání pastorační rady 7. 2. 2011

Zápis č. 8/2011 Z JEDNÁNÍ PASTORAČNÍ A EKONOMICKÉ RADY ze dne 7.2.2011

Místo konání:
na faře v Nivnici

Přítomni:
P. Mgr. Petr Martinka, St. Haluza, J. Daňková, A. S lezáková, M. Bartoňová, J. Kapsa, K. Škrabálková, J. Kouhoutek, V. Kaislerová, J. Strommer, J. Smítal, Fr. Smetana, M. Straňáková

Ohlášky 20.2.2011 - 7. NEDĚLE V MEZIDOBÍ

  • ohláškyPříští neděli 27. 2. bude v 10. 30 hod. rodinná mše svatá. Zítra v pondělí bude v 17 hod. nácvik na zpívání na tuto mši svatou.
  • Ve středu v 9. 30 bude na faře další setkání maminek a dětí. 

Naplňujeme blok o církevních památkách aneb chcete něco doplnit?

kostel sv. Andělů strážnýchVšímaví návštěvníci našich stránek jistě zaznamenali, že blok o Církevních památkách umístěný na hlavní stránce vpravo, není zdaleka úplný. Do teď byl po pravdě řečeno spíš téměř prázdný. V těchto dnech jsme začali pracovat na naplnění jeho obsahu. Zkrátka: Rádi bychom přidali na web informaci o každičké kapličce, kříži či soše světce, kterou tady v Nivnici zaplať Pánbůh máme.

Naše farní knihovna získala řadu novinek

Pro nás, co rádi čteme, je tu dobrá zpráva! Naše farní knihovna získala spoustu krásných nových knížek.

Možná spousta z vás ani neví, že na faře nějaká knihovna pro nás všechny farníky je. Soudím tak podle informací o její návštěvnosti od farní knihovnice paní Šimčíkové. Přitom, když se podíváte do seznamu tady na webu nebo vzadu v kostele, je opravdu z čeho vybírat! Není to nějaký archiv odložených knih, jak by se mohl někdo domnívat, ale opravdu knihovna, která má co nabídnout.

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 0 hostů.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť