Květen 2015

Pozvání na pouť

 

Ohlášky - 24. 5. 2015 - Slavnost Seslání Ducha svatého

 

  • Otec Petr by chtěl poděkovat za přípravu slavnosti 1. sv. přijímání (rodičům, příbuzným i ostatním farníkům). Choďte, prosím, s dětmi tento týden častěji na mši svatou a ke svatému přijímání. Pokud je to možné, přijďte v kroji také na pouť ke Trojici a potom o týden později na slavnost Těla a Krve Páně do eucharistického průvodu.
  • Zveme všechny na pouť ke Trojici, která se uskuteční příští neděli 31. května. Od kostela se bude vycházet průvodem ve 14.30 hodin, mše svatá začne v 15 hodin. Po mši svaté bude čas na posezení při dechovce. Nebude chybět občerstvení (pivo, kofola, klobása, cukrovinky aj.)                                      

Ohlášky 17.5.2015 - 7. neděle velikonoční

  • Ve středu 20. 5. proběhne od 14.00 hodin úklid kostela před svatým přijímáním. Kdo může, přijďte prosím pomoci. S sebou si dle možností vezměte kbelík, hadr, motyku, metlu apod. Děkujeme předem ochotným pomocníkům. Prosíme také ty, kteří mají nějakou zeleň na květinovou výzdobu, ať ji přinesou do čtvrtka do úklidové místnosti kostela.
  • V sakristii jsou k zakoupení kancionály, cena 200,- Kč.
  • Příští úterý 26.5. se uskuteční tradiční putovní májová pobožnost. Podrobnější informace budou sděleny příští týden.

Ohlášky - 10. 5. 2015 - 6. neděle velikonoční

  • Diecézní eucharistický kongres – společná farní pouť do Olomouce bude v sobotu 16.5. Autobus pojede v 8.00 od kostela v Nivnici (7.45 z Korytné). Cena 200 Kč, mládež 150,- Kč. Akce je součástí letošních oslav Národního eucharistického kongresu a má se stát duchovní obnovou vztahu k Ježíši v eucharistii.

  • Příští neděli 17.5. ve 14.00 h začínají pobožnosti ke sv. Aloisovi v kapli „Na Hůrce“. Svatý Alois Gonzaga je patronem mládeže, přijďte se modlit za své děti a vnuky.

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 0 hostů.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť