Leden 2016

Ohlášky - 24.1.2016 - 3. neděle v mezidobí

  • Děkuji všem, kdo jste se jakýmkoliv způsobem zapojili do přípravy a organizace farního plesu i za vaše dary do tomboly. Dnes ve 13.00 hod. bude v Besedě úklid. Budeme rádi za každou pomoc.
  • V pátek 29.1. od 11.00 do 12.30 je pro tříkrálové koledníčky připraveno bruslení na ZS v Uherském Brodě. Všichni jste srdečně zváni. Vstup je zdarma.
  • Centrum pro rodinu Uherský Brod pořádá zájezd na Hromniční pouť matek ve Šternberku v sobotu 6. února. Odjezd autobusu z Mariánského nám. v 7.15 hodin. Zapisovat se můžete v prodejně Gloria v Uh. Brodě. Podrobné informace najdete na plakátku.

Pozvánka na farní ples

 

Ohlášky - 17.1.2016 - 2. neděle v mezidobí

  • Přijměte srdečné pozvání na náš farní ples, který se uskuteční v sobotu 23. ledna 2016 od 19.30 h ve společenském sále Beseda. Výtěžek plesu bude věnovaný na restaurování hlavního oltáře v kostele. K tanci a poslechu bude hrát dechová hudba Nivničanka a DJ Trnka. Také se můžete těšit na kulturní program a bohatou tombolu. Přijďte vytvořit společenství farnosti při hudbě, tanci, vzájemném rozhovoru a dobré zábavě.
  • Chtěl bych poděkovat všem, kdo jste včera ráno pomohli při úklidu vánoční výzdoby v kostele.
  • Zároveň prosím o pomoc při chystání úklidu sálu na farní ples. Chystat se bude v sobotu od 8. hodiny ráno a uklízet potom v neděli od 13. hodiny. Budeme vděčni za každou pomoc.

Pozvánka na koncert Adorare

Otevřte svá srdce dokořán

Ohlášky - 3.1.2016 - 2. neděle po Narození Páně

  • Při vánoční sbírce na Hod Boží vánoční se vybralo 47 263,- Kč. Všem, kdo jste přispěli, ať Bůh odplatí.
  • V sobotu 9. ledna 2016 se v naší obci uskuteční Tříkrálová sbírka. Koledníčci přijďte v pátek večer do kostela na mši svatou, při které bude žehnání koledníkům a poté krátká organizační schůzka. Na sbírku si připravte vlastní koruny, kdo má, vezměte si svůj oblek. Kdo nemá, po mši si vyzvedne oblek na faře. Po sbírce jste zváni na občerstvení na faru. Kdo ještě neodevzdal přihlášku, ať tak, co nejdříve učiní!

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 0 hostů.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť