Listopad 2016

Ohlášky - 27.11.2016 - 1. neděle adventní

  • Po úspěšném tvoření zveme znovu všechny dospělé ve středu 30. 11. 2016 v 18 hodin na faru. Ti, kteří rádi tvoří, mohou vyrábět i doma a nabídnout svá dílka k prodeji. Výrobky se budou prodávat v neděli 11. 12. po obou mších svatých a výtěžek poputuje na konto Papežských misijních děl.
  • Jednota Orel a Misijní klubko zve všechny děti příští neděli 4. 12. do Besedy na Mikulášskou besídku s nadílkou. Začátek je ve 14.30 hod. 
  • Žáci a zaměstnanci Katolické základní školy v Uherském Brodě srdečně zvou na Den otevřených dveří, který se koná ve středu 30. listopadu 2016 od 8.00 do 17.00 hodin v prostorách budov na Jirchářské ulici i Na Výsluní. Více informací na plakátcích nebo na webových stránkách.

Ohlášky - 20.11.2016 - Slavnost Ježíše Krista Krále

  • Minulou neděli se při sbírce na Arcidiecézní charitu vybralo 23.857,- Kč. Všem dárcům, ať Bůh odplatí.
  • Dnes v 17 hodin se na faře koná setkání rodičů a dětí, které se letos připravují na první svaté přijímání. Kromě povídání o Adventu a modlitbě, budeme tvořit adventní (rorátní) lampičky. Vezměte si, prosím, s sebou jednu malou zavařovací sklenici. Stačí, když přijde jeden z rodičů.
  • Animátoři děkanátu Uherský Brod zvou všechny mladé od 14 let na Církevní silvestr ve stylu „Pyžamové párty“. Přijďte si společně „zalenošit“ už tuto sobotu 26. listopadu od 19 hodin do sálu kláštera v Uherském Brodě. Vstupné je 40 Kč. Více informací najdete na facebooku skupiny Děkanátní spolčo nebo na plakátku.

Ohlášky - 13.11.2016 - 33. neděle v mezidobí

  • Zveme všechny děti na misijní tvoření, které se uskuteční toto pondělí od 15.30 do 18.00 hod. na faře. Můžete přijít kdykoliv během tohoto času. Těšíme se na vás.
  • Biřmovanci budou mít tento týden setkání ve skupinkách
  • Příští neděli v 17 hodin se koná setkání rodičů a dětí, které se letos připravují na první svaté přijímání. Kromě společného povídání o přípravě na 1.sv.přijímání a o Adventu, budeme tvořit adventní (rorátní) lampičky. Vezměte si, prosím, s sebou jednu malou zavařovací sklenici. Ideální velikost je sklenice od velké tatarky. Sraz bude na faře.

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 0 hostů.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť