Ohlášky 10.11.2013 - 32. neděle v mezidobí

Verze pro tisk
  • Katolická základní škola v Uherském Brodě informuje, že od 1. 11. byl vedením školy Arcibiskupstvím olomouckým pověřen Mgr. Ivo Ertl. Zaměstnanci i žáci školy děkují za vaše modlitby a prosí, abyste v nich nepřestávali.

Současně paní učitelky z 1. stupně nabízí všem předškolákům a jejich rodičům možnost, jak se připravit na školní docházku a   seznámit se se školním prostředím již nyní. Od listopadu až do     května proběhne sedm setkání na různá zajímavá témata. Přesný  rozpis najdete na plakátku nebo na webových stránkách školy.

  •    Otec arcibiskup Jan Graubner zve věřící z farností olomoucké arcidiecéze 23. 11. 2013 na spo­lečně prožitý den do Olomouce, kde společným vyznáním víry zakončíme Rok víry a oslavíme 950. výročí obnovení diecéze.

 Centrem programu bude slavnostní mše svatá v olomoucké katedrále   sv. Václava v 10.00 ho­din. Po ní bude připraveno pro všechny malé občerstvení a teplý čaj a odpoledne pak bohatá na­bídka celodenního   programu.

Z našeho děkanátu pojede autobus v 8 hodin z Mariánského náměstí v Uherském Brodě. Kdo máte zájem, hlaste se do 15. 11. v Brodě na  faře nebo u Otce Petra.

  •  

    Ve farnostech zakončíme Rok víry v neděli o Slavnosti Krista Krále slavnostním vyznáním ví­ry, k němuž si přineseme z domu kříž. Letos totiž také slavíme výročí Ediktu milánského, kterým v roce 313 dostali křesťané svobodu. Císař Konstantin Veliký se rozhodl pro tento krok po tom, co zvítězil ve znamení kříže. Je vhodné, abychom se i my nově přihlásili ke Kristovu kříži, aby si ho do bytu pořídila každá rodina, která ho dosud nemá. Při vyznání víry budeme držet v ruce své kří­že, nebo alespoň ten, který nosíme na krku. Tyto kříže potom budou na závěr vyznání víry požehnány.

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 6 hostů.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť