Ohlášky 14.12.2014 - 3. neděle adventní

Verze pro tisk
  • Opět se pomalu blíží čas Tříkrálové sbírky. Ta se bude konat v sobotu 10. ledna 2015. Proto prosíme ochotné koledníčky, aby se do ní zapojili a jejich rodiče, aby je podpořili. Přihlášku si můžete vyzvednout dnes vzadu na stolku a vyplněnou ji odevzdejte do krabičky v předsíni kostela nejpozději do neděle 28. prosince. Je možné se přihlásit jako skupinka, ale i jako jednotlivec. Skupinku pak vytvoříme z ostatních dětí, proto se nebojte přihlásit, i když skupinku nemáte. Bližší informace upřesníme v týdnu před sbírkou. Děkujeme za podporu a spolupráci.
  • V sobotu 20.12. od 9.00 hod. bude společná svátost smíření. Prosím, snažte se přijít nejpozději v 10.30 hod. V neděli se potom bude ještě zpovídat od 14.00 hod. v Uh. Brodě.
  • V pondělí 22.12. budu od 8.00 hod. navštěvovat nemocné. Ještě celý tento týden je můžete nahlašovat v sakristii.
  • Přišlo nové číslo časopisu Nezbeda a Milujte se.
  • Na Štědrý den se můžete těšit na tradiční „Vítání Ježíška“ u kaple Nejsvětější Trojice. Sraz bude v 13.30 hodin pod kapličkou u památníku, odkud společně půjdeme přivítat Ježíška. Jako dárek mu přineste za každou rodinu ručně vyrobený model domečku ve 3D.
  • Ve čtvrtek po mši svaté bude modlení matek.
  • Co to znamená být svatým? Je to v dnešním světě vůbec možné? Tak na tyto otázky budeme hledat odpověď při letošní poslední studentské mši svaté, na kterou zveme všechny mladé z našeho děkanátu. Tentokrát se sejdeme v pátek 19.12. v 17 hod v kostele v Šumicích. Po mši svaté bude následovat zábavný program v místním kulturním domě.

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 4 hosté.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť