Ohlášky 24. června 2012 - SLAVNOST NAROZENÍ JANA KŘTITELE

Verze pro tisk

  • Seznam dětí, které se zúčastní přífarního tábora je vyvěšený na hlavních dveřích kostela a na internetových stránkách farnosti. V úterý 26.6. bude na faře v 18.30 hodin informační setkání rodičů těchto dětí. Prosíme ty, kteří ještě tábor nezaplatili, aby přinesli peníze s sebou.
  • Je možné si objednat DVD ze slavnosti 100. výročí posvěcení kaple u Trojice. Arch na zapsání je v kostele na stolku. Cena je 300,- Kč.
  • Začíná se zapisovat na hlavní pouť na Velehrad 5. července Odjíždí se od kostela v 6.45 hodin, cena je 70,- Kč, děti zdarma.
  • Ohlášky před sňatkem:  Barbora Výmolová, Dr. Kachníka 965 a Jiří Kment, Uherské Hradiště, uzavřou dne 7.7.2012 v 11 hodin v našem kostele církevní manželství.
  • V areálu archeoskanzenu na Modré se v těchto dnech natáčí historický film „Cyril a Metoděj“. Pokud máte zájem si v tomto filmu zahrát jako komparsisté, je možno se přihlásit na tel.č. 725 919 920 nebo na kompars@historicalmovie.com.
  • Ve dnech 14.-19. srpna se koná ve Žďáru nad Sázavou celostátní setkání mládeže. Cena setkání 1100,- Kč je částečně dotovaná (skutečná cena je 1600,- Kč). Proto byla na finanční podporu této akce vyhlášena veřejná sbírka. Byly vydány magnetky s vyobrazením žďárských kostelů. Zakoupením jedné magnetky podpoříte mládež částkou 50,- Kč. Magnetky se budou prodávat v našem kostele příští neděli po ranní i hrubé mši sv.

 

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 0 hostů.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť