Ohlášky 2.6.2013 - SLAVNOST TĚLA A KRVE PÁNĚ

Verze pro tisk

  • Při sbírce na církevní školství se vybralo 16.093,- Kč. Všem, kteří jste přispěli ať Bůh odplatí.
  • Zveme všechny mladé ke spolupráci. Kdo by měl zájem zapojit se do přífarního tábora, ať se přihlásí otci Petrovi (napište třeba na lístek jméno a den, kdy je možné s vámi počítat). Tábor je v týdnu od   8. - 13. července 2013). Těšíme se na Vás! Prosíme také všechny, kteří by darovali látky (prostěradla, závěsy, ubrusy) na potřeby přífarního tábora, ať je dají do předsíně kostela. Děkujeme.
  • Misijní klubko děkuje všem, kteří se jakýmkoliv způsobem zapojili do nedělní oslavy svátku Nejsvětější Trojice. Otec Jiří Šlégr byl též moc spojený a děkuje za vaše dary.
  • Po mši svaté si můžete v sakristii vyzvednout text napsaný v hlaholici a do příští neděle 9.6. ho vyluštěný odevzdejte i s hracím listem do schránky na faře (podepsaný + datum a čas vyluštění). V pátek 14.6., kdy je mše svatá za deváťáky, bude slavnostní vyhodnocení.
  • Po prázdninách začne další příprava na biřmování. Na stolku si můžete vzít přihlášku a osobně ji do konce školního roku odevzdejte na faru. Příprava je určena pro letošní deváťáky a starší. Podmínkou je absolvovat alespoň osm roků náboženství a hlavně pravidelná účast na nedělních bohoslužbách.
  • Příští týden mě budou v neděli zastupovat otcové Dominikáni, Otec Petr bude na rodinné oslavě ve Šternberku.

 

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 6 hostů.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť