Ohlášky 5. 12. 2010 - 2. neděle adventní

Verze pro tisk
  • Minulý týden se při Misijním jarmarku utržilo a poslalo na misie 8.172,- Kč. Srdečně děkujeme za vaše dary.
  • Dnes v 15 hod. se v Besedě koná Mikulášská besídka s nadílkou. Všechny děti i rodiče jste srdečně zváni.
  • Ve čtvrtek 9. 12. po mši svaté bude modlení matek.
  • Blíží se Tříkrálová sbírka, která u nás proběhne v sobotu 8. 1. 2011. Milí rodiče, chceme vás opět poprosit o vaši vstřícnou spolupráci a motivaci dětí k této akci, protože úspěch sbírky velkou měrou záleží i na nich. Taktéž moc prosíme děti, aby se do této sbírky zapojily jako koledníčci a přinesly tak radost z Ježíšova narození do všech domovů v obci. Tento týden dostanou děti v náboženství přihlášky, které vyplněné odevzdejte opět v náboženství nebo kterékoli katechetce či panu faráři a to nejpozději do 20. 12. 2010. Přihlášky pro děti, které chodí do školy mimo Nivnici nebo i pro středoškoláky budou v předsíni kostela u nástěnky, příp. ke stažení na internetových stránkách farnosti. (Za odměnu je pro koledníčky připraveno: 30. ledna Dětský karneval v KD v Uherském Brodě a 4. února bruslení na zimním stadionu v Uh. Brodě.)
  • Ve středu 1.12. byla oficiálně uvedena do provozu nová verze farních internetových stránek. Na těchto stránkách je vždy možné najit řadu aktuálních a zajímavých informací ze života naší farnosti. Nová internetová adresa stránek je farnost.nivnice.cz.
  • Vzadu na stolku můžete do konce roku svým podpisem podpořit petici proti povinné sexuální výchově na základních školách.

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 1 host.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť