Ohlášky 8.12.2013 - 2. NEDĚLE ADVENTNÍ

Verze pro tisk
  • Dnes po mši svaté se před kostelem koná misijní jarmark. Zakoupením výrobků podpoříte děti na misiích. Chtěl bych poděkovat Misijnímu klubku za organizaci jarmarku a všem, kdo jste něco vytvořili, za váš čas a ochotu.
  • Milé děti, tento týden pokračují roráty. Naše hvězda už se na vás těší až vám bude moci povyprávět další adventní příběh. Také máte možnost jí vymyslet nějaké jméno. Návrhy vhazujte do připravené krabičky v předsíni kostela.
  • Vánoční zpověď bude letos v sobotu 21.12. od 9 hod. 
  • Do příští neděle můžete v sakristii zapisovat nemocné k vánočnímu přijetí svátostí. Otec Petr je bude navštěvovat v pondělí 16. prosince. 
  • Opět se pomalu blíží čas Tříkrálové sbírky. Ta se bude konat v sobotu 4. ledna 2014. Proto prosíme ochotné koledníčky, aby se do ní zapojili a jejich rodiče, aby je podpořili. Protože děti nastupují do školy až 6. ledna, je zapotřebí, co nejdříve vyplnit přihlášku a odevzdat v  náboženství nebo do krabičky v předsíni kostela nejpozději do 20. prosince. Pro pohodový průběh sbírky by bylo dobré, kdyby se našlo asi 70 ochotných koledníčků   (pozn. nebude možnost potkat se ve škole a znovu připomenout,  proto prosíme o zodpovědný přístup). Je možné se přihlásit jako        skupinka, ale i jako jednotlivec. Skupinku pak vytvoříme z ostatních  dětí, proto se nebojte přihlásit, i když skupinku nemáte.  Kdo máte, zkuste pohledat obleky z loňska, asi „větší polovinu“ dětí     nám pokryjí obleky, které jsou na faře k zapůjčení. Bližší informace upřesníme až těsně před sbírkou nebo sledujte průběžně farní   stránky. Děkujeme moc předem za podporu a spolupráci.
  • DDM Uherský Brod a Animátoři UB vás srdečně zvou v sobotu     14. prosince na předvánoční turnaj ve stolním tenise. Začátek je v 8:00 hodin. Přihlašujte se do 10.12. na jakub.smital@ddmub.cz.

 

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 2 hosté.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť