Přífarní tábor s ovečkou Bibi

Verze pro tisk

Do fotogalerie byly vloženy fotky z přífarního tábora. Zveme všechny zúčastněné k jejich prohlednutí a k zavzpomínání na krásné chvíle prožité na přífarním táboře. Všichni nezúčastnění jistě rádi nahlednou a využijí možnost alespoň trochu si přiblížit, co že se to na té faře onen červencový týden dělo...

Na jaro se urodila myšlenka, co tak udělat tábor pro děti?
Kdo mohl, měl čas a hlavně ten, kdo chtěl strávit týden v létě s dětmi, se zapojil do příprav programu. Nápady na témata byly různé, ale nejvíce se všem zalíbila Ovečka Shaun… a už to bylo - vymyslet kostýmy, hry a aktivity pro děti propojit s jednotlivými díly seriálu a pak už se jen těšit na červencový týden a věřit, že se vše s Boží pomocí zvládne.

Na naší faře a v kinosále jsme prožili krásný prázdninový tábor s ovečkou Bibi plný her, tvoření, zpívání, zábavy...

V úterý jsme si udělali výlet do sousední Korytné, kde jsme potkali svatého Václava a něco jsme se o něm dozvěděli. A co víc, taky jsme si půjčili na naši faru dvě ovečky, které mohli s námi pobývat na farní zahradě.

Ve čtvrtek jsme navštívili Svatý Hostýn a podzámeckou zahradu s bludištěm v Kroměříži. I přeš deštivé počasí to byl bezva zážitek.

Na závěr tábora samozřejmě nesměla chybět pokladovka. Poděkování za krásný týden jsme oslavili mši svatou u kapličky Nejsvětější Trojice.
Za všechny velké i malé ovečky díky Pánu Bohu za letošní vydařený tábor.

>>>Přejít do fotagalerie přífarního tábora.

Anna Mahdalová
 

Poděkování

Na tábor pořád Evička vzpomíná, hlavně teď, když Minička vyhrála ovečku na Hodové krojové. Ovečku chceme taky! Jinak při prohlížení fotek, jsme se dozvědeli fůru nových věcí, které jsme si ani nestíhali povědět večer po návratu- Ještě jednou děkujeme za krásný týden a těšíme se na příští. Blanka

Kdo je online

Momentálně je online 1 uživatel a 1 host.

Online uživatelé

  • rozalka

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť