Ohlášky - 19.5.2013 - SLAVNOST SESLÁNÍ DUCHA SV.

Verze pro tisk
  • Minulou neděli se při Misijním koláči vybralo 10.221,- Kč. Ještě jednou děkuji všem, kdo jste se do této záslužné akce zapojili.
  • Chtěl bych poděkovat všem za přípravu slavnosti 1. sv. přijímání (rodičům, příbuzným i ostatním farníkům). Choďte, prosím, s dětmi tento týden častěji na mši svatou a ke svatému přijímání. Pokud je to možné, přijďte v kroji také na pouť ke Trojici a potom o týden později na slavnost Těla a Krve Páně do eucharistického průvodu.
  • Zveme všechny na pouť ke Trojici, která se uskuteční příští neděli 26. května. Od kostela se bude odcházet ve 14.30 hodin, mše svatá začne v 15 hodin. Hlavním celebrantem bude ředitel Papežských misijních děl v ČR P. Jiří Šlégr. Po mši svaté bude misijní přednáška a poté čas na posezení při dechovce a soutěže nejen pro děti. Nebude chybět občerstvení (pivo, kofola, klobása…) a taky fobálek. Misijní klubko zve všechny šikovné pekařky ke spolupráci. Přineste svoji oblíbenou sladkost či slané pečivo (v podobném množství jako na Misijní koláč) a v krabici ji přineste na pouť ke Trojici. Díky vaší dobrotě se zpříjemní společné odpoledne a navíc ůžete vyhrát zajímavou cenu v soutěži o Nejlepší nivnickou buchtu. předem děkujeme. Milé děti, i vás zveme ke spolupráci. Převlečte se za obyvatele různých kontinentů a prožijte nedělní mši svatou misijně a trochu jinak.
  • Matěj s Bonifácem vzkazují našim nejmenším: všichni maličcí, kdo ještě nechodíte do školky a taky moc dlouho neposedíte na místě, přijďte za námi v úterý v 9.30 na faru. Čeká vás malé překvapení a tvoření májového dárečku. Za pěkného počasí budeme venku. Už se moooc těšíme.

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 4 hosté.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť