Ohlášky - 22.5.2016 - slavnost Nejsvětější Trojice

Verze pro tisk
  • Minulou neděli se při sbírce na církevní školství vybralo 24.081,- Kč. Všem, kdo jste přispěli, ať Bůh odplatí.
  • Zveme všechny mladé z naší farnosti v pátek 27. května na studentskou mši svatou pro mládež. Začátek je v 17.30 a téma má název: „Přátelé, kamarádi…“ Po mši svaté bude venku na farní zahradě připraven zábavný program. Občerstvení bude zajištěno.
  • Na národní pouť do Krakova se odjíždí v sobotu ráno 28. května ve 2.15 hod. od Váhy. Cestovní pojištění zajistíme hromadně. Každý poutník si na místě zakoupí poutnický balíček v hodnotě 200,- Kč.
  • Na stolku v kostele jsou k rozebrání přihlášky na biřmování. Příprava začne v září po prázdninách. Přihlášky odevzdávejte do konce školního roku na faru do schránky.
  • Ohlášky před sňatkem: Petr Krystýnek, Buchlovice 796 a Petra Slezáčková, Nivnice 850 uzavřou v sobotu 28.5. v 11 hod. ve farním kostele v Buchlovicích církevní manželství.
  • Zveme všechny ve středu na putovní májovou pobožnost. Sraz bude v 16.30 před charitním domem. Začneme společnou modlitbou a písničkou na charitním domě. Potom půjdeme ke kapli na Hůrce, kde předložíme Panně Marii naše prosby a díky. Kytičky s prosbami si můžete připravit nejlépe dopředu doma a nalepit v síni kostela na připravenou nástěnku nebo dopsat na místě. V případě deště začneme přímo v kapli na Hůrce, ale až v 17.00 hod. Pokud si děti plní májovou aktivitu se srdíčky, ať si spočítají počet vyplněných srdíček a napíšou na jedno vystřižené srdíčko - bude to dárek Panně Marii. Na všechny se těší Matěj, Bonifác a hlavně Panna Maria. 

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 2 hosté.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť