Ohlášky 24.2.2013 - 2. neděle postní

Verze pro tisk

  • Postní kalvárie a postní úkoly.

  • Přednáška P. Pavla Ženíška SDB na téma Eucharistie a počátky církve. Středa 27. února 2013 v 18.15 hod. na faře v Uh. Brodě.

  • Ohlášky před sňatkem: Martin Vrága, Dolní Valy 647, Uherský Brod a Jana Brulíková, Na Výsluní 905, Nivnice, uzavřou dne 2.3.2013 v 10.30 hod. v našem kostele církevní manželství.

  • Volby do pastorační rady: Rokem 2012 skončilo čtyřleté funkční období pastorační rady farnosti. Chtěl bych všem členům poděkovat za jejich práci pro farnost, za jejich modlitby a čas, který této službě věnovali.

Je tedy potřeba zvolit na další období radu novou. Systém volby bude zase dvoukolový. Dnes dostanete lístky pro 1. kolo voleb, kde můžete napsat max. 5 kandidátů, kdy každý obdrží nezávisle na pořadí 1 hlas. Ve druhém kole potom budete vybírat z 15-ti nejlepších  kandidátů 5 členů pastorační rady. Dalších 5 potom jmenuje farář a jeden je zástupcem z ekonomické rady. Celkem bude mít rada 11 členů + farář.

Volit může každý člen farnosti, který dosáhl 15-ti let a volený může být starší 18-ti let. Vyplněné lístky pro 1. kolo odevzdejte nejpozději příští neděli do označené krabičky v kostele nebo do schránky na faře.

 

 

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 0 hostů.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť