Červen 2012

Ohlášky 24. června 2012 - SLAVNOST NAROZENÍ JANA KŘTITELE

  • Seznam dětí, které se zúčastní přífarního tábora je vyvěšený na hlavních dveřích kostela a na internetových stránkách farnosti. V úterý 26.6. bude na faře v 18.30 hodin informační setkání rodičů těchto dětí. Prosíme ty, kteří ještě tábor nezaplatili, aby přinesli peníze s sebou.
  • Je možné si objednat DVD ze slavnosti 100. výročí posvěcení kaple u Trojice. Arch na zapsání je v kostele na stolku. Cena je 300,- Kč.
  • Začíná se zapisovat na hlavní pouť na Velehrad 5. července Odjíždí se od kostela v 6.45 hodin, cena je 70,- Kč, děti zdarma.

Velehrad - hlavní pouť

Seznam dětí na přífarní tábor

  1. Jan Kautský
  2. Šimon Mikulec
  3. Tereza Šimčíková
  4. Tomáš Hladiš
  5. Kateřina Hladišová

Proslov starostky ke 100. výročí posvěcení Kaple Nejsvětější Trojice v Nivnici

Milí farníci, vážení hosté z okolních obcí,

sešli jsme se dnes na tomto místě, abychom oslavili 100 let od vybudování a posvěcení této nejznámější nivnické kaple, zasvěcené Nejsvětější Trojici. Kaple je majetkem Obce Nivnice (pozn.: na katastrálním území obce jsou celkem 4 kaple, z toho 3 jsou v majetku obce – Nejs. Trojice, Sv. Jana a na Hůrce – a jedna je v soukromém vlastnictví – pod Královy). Mám připravené povídání o historii této kapličky, ale když vás vidím schoulené pod deštníky a pláštěnkami, nevím, jestli mám pokračovat. Na druhou stranu - kdy jindy než dnes by měly zaznít alespoň základní historické údaje...

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 0 hostů.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť