Říjen 2012

Kázání pro děti: "Radostného dárce miluje Bůh"

Ahoj děti, tak vás vítám na první rodinné mši svaté v novém školním roce. Moc se na vás Matěj s Bonifácem těšili. A vy také?
Poslouchejte, co se Matějovi přihodilo….

Během prázdnin byl s rodiči na dovolené a tam se seznámil s novým kamarádem Pavlem. Prožili spolu moc krásných dobrodružství a tento týden měl Pavel přijet za Matějem na návštěvu. Matěj se těšil, že spolu půjdou na kolotoče a na moc dobrou zmrzlinu a taky do zoologické zahrady. Pořádně celou návštěvu promyslel a těšil se, jak si to společně pěkně užijí. Jenomže to dopadlo jinak…

Ohlášky-28.10.2012-30. neděle v mezidobí

  • Otec Petr děkuje všem, kdo jste se minulý týden zapojili do misijního koláče a také všem, kdo jste  přispěli svými dary při misijní sbírce. Na misie se vybralo 43.112,- Kč a na misijní koláč 10.327,- Kč.  
  • Plnomocné odpustky pro duše v očistci:

1. 11. odpoledne a 2. 11. po celý den je možno při návštěvě kostela získat plnomocné odpustky, přivlastnitelné pouze duším v očistci. Kromě tří obvyklých podmínek (sv. zpověď, sv. přijímání, modlitba na úmysl Sv. otce) je podmínkou pomodlit se při návštěvě kostela modlitbu Páně a vyznání víry.

Od 25.10. do 8.11. je možné získat denně tyto odpustky při splnění tří obvyklých podmínek, navštíví-li někdo hřbitov a pomodlí se tam třeba jen v duchu za zemřelé. 

 

  • Z důvodu nepříznivého počasí se letos drakiáda nekoná. 

Ohlášky 14.10.2012 - 28. neděle v mezidobí

  • Už jsou hotové DVD z biřmování, Johana Bartoňová je bude prodávat po ranní i hrubé mši svaté před kostelem. Cena jednoho DVD je 150,- Kč. Je možné si je po domluvě vyzvednout i u ní doma.

Ohlášky 7.10.2012 - 27. neděle v mezidobí.

  • V pondělí 8. 10. v 9 hod. se na vás, milé děti, na faře těší Matěj s Bonifácem. Tentokrát vás Matěj zavede do zaječí školy.
  • Ve čtvrtek bude po mši svaté modlení matek.
  • Za čtrnáct dní se v naší farnosti opět zapojíme do prožívání Misijní neděle. Proběhne akce „Misijní koláč“ a děti se mohou zase obléci do kostýmů, které představují různé světadíly. Také chystáme v předvečer této neděle adoraci za misie.
  • Přišlo nové číslo časopisu Nezbeda. 

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 0 hostů.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť