Ohlášky - 26.5.2013 - SLAVNOST NEJSVĚTĚJŠÍ TROJICE

Verze pro tisk
  • Minulou neděli se při sbírce na církevní školství vybralo 11.093,- Kč. Všem, kteří jste přispěli ať Bůh odplatí.
  • Dnes v 15 hodin se koná poutní mše svatá u kaple Nejsvětější Trojice. Z důvodu nejistého počasí bylo procesí zrušeno. Hlavním celebrantem bude ředitel Papežských misijních děl v ČR P. Jiří Šlégr. Veškerý další program, který byl plánovaný u Trojice, se přesouvá do Besedy. Začínáme v 17 hodin povídáním Otce Jiřího o misiích. Dále budou následovat soutěže nejen pro děti a můžete ještě společně posedět v družném rozhovoru. Občerstvení je zajištěno. Buchty se budou přijímat v době od 14.15 hodin do 14.45 hodin v Besedě a pak v 16.30 hodin do 17.00 hodin. Již teď se těšíme, která buchta bude vyhlášena „Nejlepší buchtou Nivnice“.
  •  Matěj s Bonifácem zvou všechny děti i dospělé na putovní májovou pobožnost, která se uskuteční v úterý 28.5. Sraz bude v 17.00 před kostelem. Cesta povede přes mostek na Rajčovně a zadem pod Panským kopcem. Už během cesty se budeme modlit, zpívat, hrát si a tvořit dárek Panně Marii. V kapličce pak bude závěrečná modlitba s předáním dárků. Aby na nás v kapličce dlouho nečekali, protože putování většinou chvíli trvá, bude podobná modlitební cesta připravena i pro ty, kdo se budou modlit tam, abychom mohli být všichni duchovně spojeni.
  • Tento týden bude poslední výuka náboženství.
  • V pátek se rozloučíme na poslední dětské mši svaté se svatými Cyrilem a Metodějem. Bude zveřejněn text v hlaholici a do neděle 9.6. ho vyluštěný i s hracím listem odevzdejte v sakristii. V pátek 14.6., kdy je mše svatá za deváťáky, bude slavnostní vyhodnocení.

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 0 hostů.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť