Ohlášky z neděle 24. 10. 2010

Verze pro tisk

Otec Petr by vám chtěl poděkovat za vaše dary při dnešní sbírce na misie, a také za všechny modlitby, oběti a další pomoc, kterou misiím a všem potřebným lidem věnujete. Děvčatům z misijního klubka patří velký dík za přípravu dnešní neděle i včerejšího misijního mostu modliteb. Díky také všem, kteří jste napekli dobroty do Misijního koláče. Prodávat se bude po mši svaté, minimální cena balíčku je 30,- Kč.

Misijní klubko hledá nové misionáře a misionářky. V případě zájmu přijďte na schůzku, která bude toto úterý 26. 10. v 17.00 na faře. Přijímáme děti od 2. třídy. Na setkání se těší Renča, Anička a celé misijní klubko.

Ve čtvrtek 28. 10. se u kaple Nejsvětější Trojice uskuteční tradiční drakiáda. Začátek je ve 14 hod. Srdečně zveme všechny rodiče, děti i prarodiče.

V sobotu 13. 11. se koná děkanátní pouť za obnovu rodin a nová duchovní povolání. Program je tradiční: 16.00 – růženec, 17.00 – adorace, 18.00 – mše svatá. Přijďte se modlit za své rodiny i nové kněze! Autobus bude odjíždět v 15 hod. od kostela. Zapisovat se můžete v kostele na stolku do 7. listopadu. Cena je 70,- Kč.

Od pondělí po mši svaté si můžete začít zapisovat úmysly na mše svaté na příští rok. Zapisuje se na 1. pololetí (do června).

Společenský dům Beseda srdečně zve  dnes v neděli v 17.00 hodin všechny občany na operetní zábavný pořad „Líbánky s operetou“. Účinkují sólisté Moravskoslezského divadla v Ostravě a Slezského divadla v Opavě. Vstupné je 50,- Kč.

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 1 host.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť