Leden 2011

Plánovaná údržba webu

Údržba webuVe středu 2. 2. 2011 od 21 hod do cca 22 hod bude prováděna údržba tohoto farního webu. Web bude v tuto dobu v režimu offline. V tuto dobu budou také definitivně zrušeny staré farní www stránky na službě estranky.cz

Ohlášky 30.1.2011 - 4. NEDĚLE V MEZIDOBÍ

  • Otec Petr děkuje všem, kdo jste se jakýmkoliv způsobem zapojili do přípravy a organizace farního plesu. Dnes ve 13 hod. bude na hale úklid. Prosím, zvláště muže o pomoc.

  • Ve středu v 9. 30 bude na faře setkání maminek a dětí.

  • V pátek 4.2. od 10.00 do 11.30 je pro tříkrálové koledníčky připraveno bruslení na ZS v Uherském Brodě. Všichni jste srdečně zváni. Vstup je zdarma.

Ohlášky 23.1.2011 - 3. NEDĚLE V MEZIDOBÍ

  • Přijměte srdečné pozvání na náš farní ples, který se uskuteční  tuto sobotu 29. ledna 2011 od 19.30 h ve Sportovní hale. Vstupné je 70,- Kč. Výtěžek bude věnovaný na opravu kaple Nejsvětější Trojice ke 100. výročí jejího posvěcení v roce 2012.

Plesem nás bude provázet dechová hudba Nivničanka a na klávesy pan Vlastimil Novák. Přijďte vytvořit společenství farnosti při hudbě, tanci, vzájemném rozhovoru a dobré zábavě.

Příběh o rybářích Petrovi a Ondřejovi a O zlaté rybce

Byla neděle. Zvony ohlašovaly, že je čas jít do kostela, ale Matěj pořád ležel v posteli. Ne, že by se mu nechtělo jít na mši, ale nemohl. Byl nemocný. Maminka s tatínkem odcházeli a ještě ode dveří volali: „Budeme se za tebe modlit, ať už je ti líp." "A hezky to tady sám zvládni,“ mrkla na něj maminka.

Matějovi bylo najednou líto, že nemůže jít taky…ach jo, jaká je to paráda, když je člověk zdravý a může si jít, kam chce, pomyslel si. Za chvíli rodiče přišli a Matěj se vyptával: „Jaké to bylo, bylo tam hodně dětí? A o čem pan farář vyprávěl?“

Setkání maminek ve středu 19.1. v 9.30hod na faře

Bonifác

Ve středu 19.1. dopoledne přišli mezi děti a maminky opět Matěj s Bonifácem. Nejprve všichni společně obětovali jeden desátek růžence za všechny nemocné lidi v Nivnici. A pak Matěj vyprávěl příběh o berušce Milušce. Tato jeho kamarádka si zlomila nožku, nemohla si jít ven hrát a tak ji Matěj rozveselil divadélkem s kouzelnou housenkou.

Koncert Pěveckého sboru Dvořák - 9. 1. 2011

 V neděli 9. ledna 2011 uspořádala farnost ve spolupráci s obecním úřadem  v našem kostele  na ukončení vánoční doby  koncert Pěveckého sboru Dvořák z Uherského Brodu.

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 2 hosté.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť