Prosinec 2013

Pastýřský list Vánoce 2013

Drazí bratři a sestry,

každému z Vás blahopřeji k vánočním svátkům. Vánoce jsou tak krásné proto, že Bůh přichází mezi nás. My ho očekáváme, jsme pro něj otevření, citliví, vnímaví. Bůh, který je láska, je dnes uprostřed nás. A také působí skrze každého, kdo miluje, je pozorný, naslouchá, obdarovává i přijímá.

Ohlášky 29.12.2013 - SVÁTEK SVATÉ RODINY

  • V sobotu 4. ledna 2013 se v naší obci uskuteční Tříkrálová sbírka. Koledníčci přijďte v pátek večer do kostela na mši svatou, při které bude žehnání koledníkům a poté krátká organizační schůzka. Na sbírku si připravte vlastní koruny, kdo má, vezměte si svůj oblek. Kdo nemá, po mši si vyzvedne oblek na faře. Po sbírce jste zváni na občerstvení na faru.

Vinice Páně 2013 / 4

Za okny sněží...

Vločky si podávají ruce a společně pokrývají krajinu bílou peřinou. Přišel čas Vánoc. Domácnost je provoněna vůní perníků a prozářena tajemnou vánoční atmosférou.

Poslední číslo Vinice Páně 2013 chce udělat sladkou tečku za celým rokem. Předkládáme Vám, milí čtenáři, stránky pro pohlazení.

Ohlášky 22.12.2013 - 4. NEDĚLE ADVENTNÍ

  • Děti, kdo jste ještě neodevzdal vyplněnou přihlášku na tříkrálové  koledování, učiňte tak, prosím, co nejdříve.

Ohlášky 15.12.2013 - 3. NEDĚLE ADVENTNÍ

  •  Minulou neděli se při misijním jarmarku utržilo 10.561,-. Ještě jednou veliký dík misijnímu klubku a všem, kteří jste do této aktivity zapojili.
  • Vyplněnou přihlášku na Tříkrálovou sbírku odevzdejte zpět v hodinách náboženství nebo do krabičky v předsíni kostela nejpozději do 20. prosince.
  • V sobotu od 9.00 hod. bude společná svátost smíření. Prosím, snažte se přijít nejpozději v 10.30 hod.

V neděli se potom bude ještě zpovídat od 14.00 hod. v Uh. Brodě. 

  • Zítra v pondělí 16. 12. bude Otec Petr od 8.00 hod. navštěvovat nemocné. Dnes máte poslední příležitost je nahlásit v sakristii.
  • Přišlo nové číslo časopisu Nezbeda
  • Dnes v neděli v 15 hodin se koná na faře zkouška malé scholy.

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 2 hosté.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť