Ohlášky - 23.10.2016 - 30. neděle v mezidobí

Verze pro tisk
  • Chtěl bych poděkovat za vaše dary při dnešní sbírce na misie, a také za všechny modlitby, oběti a další pomoc, kterou misiím a všem potřebným lidem věnujete. Děvčatům z misijního klubka patří velký dík za přípravu dnešní neděle i včerejšího misijního mostu modliteb. Díky také všem, kteří jste napekli buchty do Misijního koláče. Prodávat se bude po mši svaté, minimální cena balíčku je 30,- Kč.
  • Ve dnech od 25. října do 8. listopadu je možno získat po splnění tří obvyklých podmínek denně plnomocné odpustky, přivlastnitelné pouze duším v očistci, navštíví-li někdo hřbitov a pomodlí se tam třeba jen v duchu za zemřelé; v ostatních dnech lze takto získat odpustky částečné.
  • V pátek 28. 10. se u kaple Nejsvětější Trojice uskuteční tradiční drakiáda. Začátek je ve 14 hod. Srdečně zveme všechny děti, rodiče i prarodiče.
  • Fotoknihy z farních poutí se budou prodávat příští neděli v knihovně. Na vývěsce je seznam, podívejte se kolik si máte přinést peněz.
  • Také druhý autobus do Fatimy se pomalu plní. Příští neděli máte poslední možnost se zapsat. Potom volná místa nabídneme sousedním farnostem. Na pouť nebudete potřebovat pas, stačí občanský průkaz.

Kdo je online

Momentálně je online 0 uživatelů a 1 host.

Farnost Nivnice @ Podcast

Pravidelné zvukové přenosy bohoslužeb a farních akcí
z kostela Sv. Andělů strážných.

pečeť